Je kunt rekenen op onze waardevolle principes:


  1. Altijd een uniek ontwerp
  2. Werken met de beste leveranciers & aannemers
  3. A-Z bouwbegeleiding
  4. Positief-kritisch op het eindresultaat
  5. Iedere dag werken met een glimlach
Binnenhuisarchitect inhuren

Studio Kroes is een ontwerpbureau dat staat voor persoonlijke aandacht. Al jouw wensen worden op een unieke wijze verwerkt in een interieurontwerp. Vormen, materialen en kleuren zijn van zeer grote invloed op het uiteindelijke resultaat. De uitdaging is dat het ontwerp naadloos aansluit op de identiteit van de omgeving.


Studio Kroes heeft in de loop der jaren een kwalitatief netwerk opgebouwd dat bestaat uit zeer ervaren architecten, stylisten, aannemers en interieurbouwers. Hierdoor kunnen we altijd een volledig ontwerpadvies aanbieden. Van verbouw tot aanbouw, van interieurontwerp tot interieurstyling. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt.


Op verzoek van de klant biedt Studio Kroes van A-Z bouwbegeleiding. Dit houdt in dat wij in de startfase de offertes van de aannemers toetsen en een advies uitbrengen richting de opdrachtgever. Vervolgens zorgt Studio Kroes tijdens de realisatie van het ontwerp voor kwaliteitsbewaking om zo het unieke ontwerp vast te houden en een zorgeloos eindresultaat te behalen. 


We streven altijd naar het allerbeste eindresultaat en met dit eind resultaat voor ogen werken we iedere dag met een glimlach.


Bekijk alle projecten >