Je kunt rekenen op onze waardevolle principes:


  1. Altijd een uniek ontwerp
  2. Werken met de beste leveranciers & aannemers
  3. A-Z bouwbegeleiding
  4. Positief-kritisch op het eindresultaat
  5. Iedere dag werken met een glimlach

 

Welkom bij Studio Kroes, wij transformeren jouw dromen tot een adembenemende werkelijkheid. In onze studio is persoonlijke aandacht de sleutel en alle wensen worden zorgvuldig verwerkt in een betoverend interieurontwerp.
 
In de wonderlijke omgeving van Studio Kroes zijn vormen, materialen en kleuren geen eenvoudige keuzes; het zijn krachtige penseelstreken op het canvas van jouw leefomgeving. Onze uitdaging is om een ontwerp te creëren dat naadloos versmelt met de identiteit van de ruimte, een ware reflectie van jouw stijl en persoonlijkheid.
 
Maar hier eindigt het niet, want bij Studio Kroes bieden we een magische reis van A tot Z waarbij je volledig ontzorgt wordt. Van de allereerste gedachte tot de laatste schroef nemen wij de leiding. Wij toetsen de offertes van aannemers en voorzien je van advies met onze expertise. Tijdens het ontstaan van het ontwerp waken wij over de kwaliteit, zodat het unieke ontwerp schittert als nooit tevoren en jij zorgeloos kunt genieten van het adembenemende eindresultaat.
 
Bij Studio Kroes draait het niet alleen om ontwerpen; het is een kwalitatieve levensstijl die we dagelijks omarmen. Wij creëren plattegronden die dromen tot leven brengen en we ontwerpen keukens en badkamers tot ware kunstwerken.
 
Dus, waar wacht je nog op? Duik met ons in de wereld van Studio Kroes en laat jouw verbeelding de vrije loop terwijl wij de magie tot leven brengen.