Freelance interieurarchitecte 

Esther Kroes


Ontwerpbureau Studio Kroes is door Esther Kroes opgericht. Esther heeft haar ruime ontwerpervaringen opgedaan bij toonaangevende ontwerpbureaus.

Denk aan; JPS architecten, Nijboer, Van den Wildenberg & Oving.

Zij ontwerpt onderandere restaurants, hotels, clubs, kantoorpanden, winkels en luxe woningen. Van maatwerkinterieurs tot en met bouwbegeleiding.
Haar kennis over het gehele bouwproces zorgt ervoor dat ze alle zorgen uit handen kan nemen. Zij ondersteunt in alle fases; vanaf de eerste schetsen tot en met het definitieve ontwerp. Van lichtplannen naar technische installaties en materialisatie, van werktekeningen tot en met 3D visualisatie. Zij werkt vanaf Studio Kroes of als inhouse op locatie. Afhankelijk van wat de wensen zijn.


Meer info freelance interieurarchitect >

Freelance interieurarchitect Esther Kroes

01

Interieurarchitectuur

 

* Schetsontwerp tot en met definitiefontwerp

* Conceptontwikkeling

* Materialisaties / moodboards

* Lichtplannen

* W/E installaties

 

02

Technisch tekenen


* Plattegronden 

* Aanzichten en doorsnedes

* Technische details

* Klaar voor de interieurbouwer

03

Projectbegeleiding

 

* Positief-kritisch op het eindresultaat

* Overleg met Klant en aannemer

* Concept bewaking

04

3D visualisatie


* Schetsmatige rendering

* Fotorealistische rendering

05

Software

 

* Vectorworks 2D & 3D

* Indesign

* Photoshop

 

* Sketchup

* Autocat

* Atlantis

06

Persoon


* Creatief en enthousiast

* Klantgericht

* Stressbestendig

* Passie voor interieur & architectuur

Recensie


“Esther is er zo een. Een interieurarchitect waar u uw ziel en zaligheid kunt neerleggen, zonder dat u tegen een veel te groot ego aan loopt. U heeft dan nog voldoende ruimte om uw vraag en wensen voor te leggen. Dat lukt u niet bij iemand met een veel te groot ego. Daar is dan geen ruimte meer voor. U kent ze wel die veel te grote ego’s. Zij die zich een schepper voelen, verheven boven de hard werkende klasse. Esther luistert, absorbeert uw motivatie en voelt zich verantwoordelijk. Dat is Esther. Naast een gezonde dosis kennis en vaardigheden beschikt zij over sociale vaardigheden. Wat dat zijn? Dat is wanneer iemand je aankijkt tijdens een gesprek, zodat je weet dat iemand luistert….en vragen stelt, zodat je weet wanneer iemand je begrijpt. Er is al lang geen plaats meer voor grote ego’s. Esther is opgeleid met hard werken en daaruit ontstaat een ambacht. Dit is kunst door volle overgave en ambitie vanuit haar genen."


Oving Projectinrichting B.V.